תגית כתבה: מרוץ הלילה של אילת

תרבות

כל העיר רצה במרוץ הלילה החמישי של אילת: 4,500 תושבי אילת מגיל 3 ועד 73

כל העיר רצה במרוץ הלילה החמישי של אילת: 4,500 תושבי אילת מגיל 3 ועד 73, ספורטאים וחובבים, א.נשים עם ובלי מוגבלות, קבוצות ובודדים, תלמידים, חיילים, תושבים ואורחים, רצו במרוץ הלילה החמישי של אילת

לסיפור המלא>>
צרכנות

לקראת מרוץ הלילה של אילת, סניף אילת של חנות הספורט והטיולים דקטלון מציג את המדריך: כיצד לבחור נעלי ריצה

לקראת מרוץ הלילה של אילת, סניף אילת של חנות הספורט והטיולים דקטלון מציג את המדריך השימושי: כיצד לבחור נעלי ריצה? מומחי הריצה של דקטלון מסייעים לכם למצוא את נעלי הריצה המושלמות עבורכם.

לסיפור המלא>>
אנשים

הילה קנר מנהלת מועדון הכושר אייקון פיטנס באילת. לקראת מרוץ הלילה של אילת הילה נותנת המלצות לאימון נכון כהכנה למרוץ הלילה:

הילה קנר מנהלת מועדון הכושר אייקון פיטנס באילת. לקראת מרוץ הלילה של אילת הילה נותנת המלצות לאימון נכון כהכנה למרוץ הלילה: מרוץ הלילה החמישי של אילת יתקיים ביום חמישי 9.3.23 והוא יחתום את שבוע חגיגות ה- 74 לשחרור אילת.

לסיפור המלא>>
ספורט

מרוץ הלילה של אילת חוזר ויתקיים ביום חמישי, 9.3.23 ברחובות העיר.

מרוץ הלילה של אילת חוזר ויתקיים ביום חמישי, 9.3.23 ברחובות העיר. עיריית אילת מזמינה גדולים וקטנים, ספורטאים וחובבים, לתפוס מקומות בין אלפי המשתתפים בכל אחד מהמקצים. ילדים, נוער, בוגרים ובני הגיל השלישי עם ובלי מוגבלות.

לסיפור המלא>>