תושבי מועצה אזורית הערבה התיכונה תומכים וגאים בזוג נדב ודניאל שיתמודדו בגמר ‘המטבח המנצח’‏

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
הזוג נדב נובל ודניאל תור נובל, יתייצבו בגמר ‘המטבח המנצח’ בקשת 12, אחרי ‏שלאורך כל העונה הביאו גאווה גדולה הן לתושבי הערבה התיכונה והן לגידולים החקלאיים ‏של חקלאי הערבה התיכונה, איתם השתמשו במשימותיהם.‏
רונית זילברשטיין
03/09/2020 | 20:41
נדב המטבח המנצח צילום זמן ערבה

תושבי מועצה אזורית הערבה התיכונה תומכים וגאים בזוג נדב ודניאל שיתמודדו הערב (3.9) בגמר ‘המטבח המנצח’‏

‏ ‏הזוג נדב נובל ודניאל תור נובל, יתייצבו היום בגמר ‘המטבח המנצח’ בקשת 12, אחרי ‏שלאורך כל העונה הביאו גאווה גדולה הן לתושבי הערבה התיכונה והן לגידולים החקלאיים ‏של חקלאי הערבה התיכונה, איתם השתמשו במשימותיהם.‏

‏ ‏נדב בן המושב פארן ואישתו דניאל, בעלי קייטרינג “מאנאו” לאוכל תאילנדי מסורתי, עורכים ‏ארוחות וסדנאות מהמטבח התאילנדי, ורגע לפני הגמר, ערכו סעודת שף מפוארת לאורחי ‏‏’זמן ערבה’ – סוויטות במדבר, בצוקים, שזכו ליהנות מהמטעמים של הזוג מול הנוף ‏הבראשיתי.‏

‏במסגרת התכנית נדב ודניאל ערכו את משימתם להקמת מסעדה, בחוות האנטילופות בסמוך ‏למושב צופר בערבה התיכונה, וקראו לה ‘בין פארן לאיסאן”, אליה הגיעו השופטים השף חיים ‏כהן ורותי ברודו עם שאר המשתתפים, שהתרשמו מהייחודיות של המסעדה אשר עוצבה ‏בהשראת הנוף המדברי של הערבה התיכונה, בצבעי חום ולבן, כאשר הכל ממוקם באוויר ‏הפתוח ללא קירות, מול הטבע.‏

‏ ‏נדב ודניאל זוג בחיים ובמטבח, הכיר דרך התשוקה והיצירה לחיים ולאוכל. מתמחים בבישול ‏אוכל תאילנדי מסורתי אשר מעניק טעימה למטבח מרתק, מגוון ומלא בטעמים אותנטיים ‏ומרעננים. בארוחות ובסדנאות שלהם, הסועד חוויה יוצאת דופן ומרגשת אל תוך התרבות ‏התאילנדית, זאת דרך בישול המטבח המסורתי והאותנטי של אזור איסאן, צפון מזרח תאילנד. ‏מדובר במטבח המושתת על ארבעת הטעמים המרכזיים במטבח התאי – חמוץ, חריף, מלוח ‏ומתוק. כאשר בכל תהליכי הבישול הם משלבים את התוצרת החקלאית המפוארת של חקלאי ‏הערבה התיכונה.‏

בערבה התיכונה מברכים את הזוג על דרכם המיוחדת ובהצלחה רבה לקראת הגמר. ‏

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
נגישות