המותג ברילה מציע: מתכון ללזניה אישית!‏ ‏ ארוחה קלה להכנה וטעימה שאפשר להכין עם הילדים בבית ‏

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
המותג ברילה מציע מתכון מנצח של לזניה אישית! קל להכנה, טעים והילדים ישמחו ‏להשתתף בהכנה וגם לאכול! ‏ מתכון ללזניה אישית!‏ ‏ ארוחה קלה להכנה וטעימה שאפשר להכין עם הילדים בבית .
רונית זילברשטיין
04/10/2020 | 13:30
צילום אפיק גבאי

המותג ברילה מציע: מתכון ללזניה אישית!‏ ‏ ארוחה קלה להכנה וטעימה שאפשר להכין עם הילדים בבית ‏

בימים אלו, בהם אנו בבית עם הילדים, ניתן ליישם איתם מתכונים קלים להכנה ‏וטעימים שאפשר להכין כארוחה משפחתית ויספקו חוויה הן בהכנתם והן בסעודה. ‏

המותג ברילה מציע מתכון מנצח של לזניה אישית! קל להכנה, טעים והילדים ישמחו ‏להשתתף בהכנה וגם לאכול! ‏

מצרכים:‏
‏12 עלי לזנייה
‏1צנצנת רוטב פומדורו
‏12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
‏200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
‏100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים
‏ ‏
אופן ההכנה:‏
‏1. מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים ‏לשניים.‏
‏2. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי ‏לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.‏
‏3. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.‏

המתכון באדיבות המותג ברילה

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
נגישות