ברוח לג בעומר, המותג מאסטר שף מציע: מניפות תפוחי אדמה עם מיונז הולנדי מתובל

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
תפוחי אדמה באש המדורה אולי לא נוכל להכין בחג לג בעומר הקרב ובא אבל ברוח החג מציע המותג מאסטר שף מתכון קל להכנה וטעים: מניפות תפוחי אדמה עם מיונז הולדי מתובל!
רונית זילברשטיין
10/05/2020 | 12:44
צילום אפיק גבאי

ברוח לג בעומר, המותג מאסטר שף מציע: מניפות תפוחי אדמה עם מיונז הולנדי מתובל
תפוחי אדמה באש המדורה אולי לא נוכל להכין בחג לג בעומר הקרב ובא אבל ברוח החג מציע המותג מאסטר שף מתכון קל להכנה וטעים: מניפות תפוחי אדמה עם מיונז הולדי מתובל!
מצרכים:
6 תפוחי אדמה – רצוי בהירים וארוכים ככל האפשר
2 מקלות סיניים לאחיזה
1כפית מלח גס
חצי כפית פלפל שחור גרוס
ספריי שמן זית
1 כפית שום גבישי / אבקת שום.

מצרכים לרוטב:
חצי כוס מיונז הולנדי מאסטר שף
מיץ מחצי לימון
רבע כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית מלח.
חצי כוס עלי בזיליקום
10 עלי נענע

הוראות הכנה:
מכינים מראש את רוטב המיונז, טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון ושומרים במקרר עד ההגשה.
מניחים כל תפוח אדמה בין 2 מקלות אכילה סיניים ופורסים פרוסות- המקלות מונעות את חיתוך תפוח האדמה עד סופו וכך תיווצר מניפה. חוזרים על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת נייר אפייה, מרססים כל תפוח אדמה היטב בין הפרוסות בספריי שמן.
מפזרים את התבלינים ואופים בחום של 180 מעלות כשעה.
כשתפוחי האדמה מוכנים ועדיין חמים שופכים מעל את רוטב המיונז ומגישים חם.
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף.

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

לפוסט הזה יש תגובה אחת

כתיבת תגובה

סגירת תפריט
נגישות