תגית כתבה: אלי לנקרי ראש עיריית אילת

תחבורה

חשש כי נמל אילת יסגר בתחילת השבוע בשל חוב ארנונה לעירייה. העירייה עיקלה את חשבון הבנק של הנמל למרות שהוא לא פעיל מאז חודש נובמבר 2023 בשל מתקפות החות'ים.

חשש כי נמל אילת תיסגר בשבוע הבא לאחר שעיריית אילת עיקלה את חשבון הבנק של חוב ארנונה. העירייה ממשיכה לחייב את נמל אילת בארנונה למרות שהוא לא פעיל בשל איום החות'ים בסגירת נתיב השייט

לסיפור המלא>>
עירוני

פיקוח ואכיפה בחופי הים באילת. ראש העירייה – אלי לנקרי הנחה את צוותי הפיקוח והאכיפה להגביר סיורים בעיר ובחופים על מנת לוודא שאין התקהלויות ושישנה שמירה על ההנחיות.

פיקוח ואכיפה בחופי הים באילת. ראש העירייה – אלי לנקרי חידד את ההנחיות והנחה את צוותי הפיקוח והאכיפה להגביר סיורים בעיר ובחופים על מנת לוודא שאין התקהלויות ושישנה שמירה על ההנחיות.

לסיפור המלא>>
עירוני

נותני השירות בעיריית אילת התכנסו לסדרת הדרכות, שנועדו להכשיר אותם לפעול ברגישות לנגישות. בהדרכות שמו העובדים את עצמם במקום א.נשים עם מוגבלות וחוו את עולמם.

נותני השירות בעיריית אילת התכנסו לסדרת הדרכות, שנועדו להכשיר אותם לפעול ברגישות לנגישות. בהדרכות שמו העובדים את עצמם במקום א.נשים עם מוגבלות וחוו את עולמם בחוויה חושית, שמדמה מוגבלות בניידות, בראייה, בשמיעה ועוד.

לסיפור המלא>>

60 בני נוער ניהלו את העיר במסגרת היום הירוק – יום חילופי שלטון המסורתי, שמקיימת מידי שנה מועצת נוער עירונית. בני הנוער החליפו בעלי תפקידים בעיר אילת.

60 בני נוער ניהלו את העיר במסגרת היום הירוק – יום חילופי שלטון המסורתי, שמקיימת מידי שנה מועצת נוער עירונית. בני הנוער החליפו בעלי תפקידים בעיר החל מראש העירייה, מנהלים בכירים בעירייה ובתאגידיה, צוותי הוראה בבתי הספר, מנהלים במוסדות ציבור ועוד.

לסיפור המלא>>
אנשים

אות מפעל חיים הוענק אחר כבוד למי שכיהן כרבה הספרדי של העיר אילת משך 70 שנים, הרב משה הדאיה שליט"א.

אות מפעל חיים הוענק אחר כבוד למי שכיהן כרבה הספרדי של העיר אילת משך 70 שנים, הרב משה הדאיה שליט"א.
האות הוענק לרב הדאיה בישיבת מועצת עיר חגיגית, שהתקיימה לציון 76 שנים לשחרור אילת.

לסיפור המלא>>
תחבורה

חברת ארקיע הודיעה כי תאלץ לצמצם את מספר הטיסות לאילת ושל החלטת הממשלה שלא לספסד את עלויות האבטחה כן אני עושה הרבה קמפיינים

חברת ארקיע הודיעה כי תאלץ לצמצם את מספר הטיסות לאילת בשל החלטת ממשלת ישראל מאתמול להפחית בצורה משמעותית את השתתפות הממשלה בהוצאות הביטחון של חברות התעופה הישראליות.

לסיפור המלא>>