תגית כתבה: מכס אילת

פלילים

בודקי המכס במעבר הגבול על שם "בגין" בטאבה סיכלו ניסיון להברחה של כ-300 ק"ג טבק לנרגילה בתוך הצמיגים של שני רכבים שנכנסו לישראל ממצרים.

בודקי המכס במעבר הגבול על שם "בגין" בטאבה סיכלו ניסיון להברחה של כ-300 ק"ג טבק לנרגילה בתוך הצמיגים של שני רכבים שנכנסו לישראל ממצרים.

לסיפור המלא>>
פלילים

עובדי המכס באילת ולוחמי יחידת מג"ן של המחוז הדרומי, סיכלו הברחה של 4 אקדחי גלוק שהוסלקו ברכב במעבר "רבין" שבערבה מירדן לישראל.

עובדי המכס באילת ולוחמי יחידת מג"ן של המחוז הדרומי, סיכלו הברחה של 4 אקדחי גלוק שהוסלקו ברכב במעבר "רבין" שבערבה מירדן לישראל. 2 חשודים, תושבי הישוב אבו קרניאת ויפו, נעצרו לחקירה.

לסיפור המלא>>
פלילים

75 פאקטים של סיגריות נתפסו במסלול הירוק במעבר הגבול "בגין" בין ישראל למצרים.

75 פאקטים של סיגריות נתפסו במסלול הירוק במעבר הגבול "בגין" בין ישראל למצרים. ערנות בודקי המכס במעבר הגבול "בגין" בין מצרים לישראל, הביאה לגלוי ניסיון הברחה של 75 פאקטים של סיגריות.

לסיפור המלא>>
חינוך

12 מחשבים נתרמו על ידי מכס ומע"מ באילת לטובת מרכז "עוצמה" שמפעילה עיריית אילת

12 מחשבים נתרמו על ידי רשות המסים – מכס ומע"מ באילת לטובת מרכז "עוצמה" שמפעיל האגף לשירותים חברתיים בעירייה. עובדי הרשות רכשו מכספם ציוד משלים כמו מקלדות, עכבר, זיכרונות, דיסקים קשיחים ועוד.

לסיפור המלא>>
עסקים

בעל חנות סלולר נעצר בחשד שרשם סחורה באילת ומכר אותה במרכז במע"מ 0% ‏

בעלים של חברה לממכר ציוד ומכשירים סלולריים, נעצר בחשד לעבירות על חוק מע"מ, פקודת ‏המכס, חוק אזור סחר חופשי אילת וחוק לאיסור הלבנת הון. חשוד בהברחת מכשירי סלולר ‏וקונסולות משחקים על מנת למכור אותם במרכז הארץ

לסיפור המלא>>
פלילים

נמנעה הברחת עשרות קילוגרמים של טבק לנרגילה בזכות ערנותם של בודקי המכס במעבר הגבול מנחם בגין

ערנותם ומקצועיותם של בודקי המכס במעבר הגבול "מנחם בגין" (טאבה), מנעה הברחת כמות מסחרית של טבק לנרגילה מסיני, שהוסתרו בחללים שונים ברכב פרטי, כששווי המס המוערך​ בגינם, עומד על עשרות אלפי שקלים.

לסיפור המלא>>
עסקים

נחנך מתחם המכס בשדה התעופה ע"ש אילן ואסף רמון באילת

מתחם המכס החדש ברמון כולל, לראשונה בארץ, עמדות בידוק מממוחשבות ומתקדמות המאפשרות זיהוי הנוסע ובדיקת הרקע שלו ובכלל זה תפיסות של הברחות ככל שהיו בעבר ותהליך טיפול מלא, ללא ניירת תוך ממשק למערכת המחשב של המכס "שער עולמי".

לסיפור המלא>>