קורסים והכשרות מקצועיות למי שמעוניין לשנות מקצוע או להתמקצע נפתחו בעיר אילת.

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
שיתוף ב google
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
קורסים והכשרות מקצועיות למי שמעוניין לשנות מקצוע או להתמקצע נפתחו בעיר אילת. הקורסים וההכשרות -הכשרת קצבים/ות והכשרת טבחים לבתי קפה ומלונאות. ‏ מותאמים לאנשים שמעוניינים להשתלב בתחום הבשר והקצבות והקולינריה ‏בעיר אילת, וכן לטבחים
רונית זילברשטיין
16/08/2021 | 16:00

קורסים והכשרות מקצועיות למי שמעוניין לשנות מקצוע או להתמקצע נפתחו בעיר אילת. הקורסים וההכשרות -הכשרת קצבים/ות והכשרת טבחים לבתי קפה ומלונאות. ‏
מותאמים לאנשים שמעוניינים להשתלב בתחום הבשר והקצבות והקולינריה ‏בעיר אילת, וכן לטבחים שכבר עובדים בתחום ומעוניינים להתמקצע. ‏
הלימודים יתקיימו אוניברסיטת בן גוריון קמפוס אילת במתכונת קורס של 5 חודשים, כולל התנסות ‏‏ועבודה מעשית.‏

הכשרת קצבים/ות
קורס הבשר והקצבות הוא קורס שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. ‏מקצוע הקצבות תפס תאוצה ובעולם הקולינרי בארץ ובחו”ל.‏
קורס קצבות מתמקד בהכשרה ובהענקת כלים בעזרתם ניתן להשתלב בשלל מסגרות מקצועיות. ‏
הקורסים יכולים להתאים לאנשים שמעוניינים להשתלב בתחום הבשר והקצבות, לקצבים מנוסים ‏שברצונם לשדרג את הידע המקצועי שברשותם כדי לייעל את העבודה וכך גם לשפים שמעוניינים ‏לפתח את הידע המקצועי.‏

כיום הדרישה לקצבים בשוק העבודה הולכת וגדלה, בין היתר עקב עלייה בהיקפי מכירות הבשר ‏בשוק הישראלי.‏
‏ בוגרי הקורסים נדרשים במגוון מקומות תעסוקה בפריסה ארצית.‏
התכנית משלבת לימודים ועבודה מעשית בשכר החל מהיום הראשון, הנושאים שילמדו במהלך ‏ההכשרה הם : היגיינה ותברואה, כשרות, תזונה ותורת החומרים, בטיחות, תורת המקצוע(כלים ‏וציוד, שיטות עבודה, בקרת איכות ועוד ), יסודות בניהול העסק, שיווק ומכירה וכו’‏

מקום הלימודים
אוניברסיטת בן גוריון קמפוס אילת
מתכונת הקורס
כ–5 חודשים, כולל התנסות ועבודה מעשית.‏
קהל היעד
בעלי חוש וזיקה לאוכל ומטבח, ביצוע מספר משימות במקביל, יכולת עבודה בתנאי לחץ,תוך מתן ‏שירות ומכירה לאנשים. נדרשת נכונות לעבודה פיזית מאומצת.‏
תעודה
תעודת גמר ותעודת מקצוע “קצבות”‏
תנאי קבלה
‏-‏ גיל 18 ומעלה
‏-‏ ‏9 שנות לימוד
‏-‏ יכולת הבנת הנקרא ויכולת שיחה בעברית
‏-‏ יכולת עמידה ממושכת.‏
חשוב לדעת:‏
‏-‏ כל משתתף ירכוש סט כלים שישמש אותו במהלך ההכשרה ולאחר מכן.‏
‏-‏ התכנית פונה לנשים וגברים כאחד ונרשמה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.‏

הכשרת טבחות לבתי קפה ובתי מלון
בתקופה זאת תחום הקולינריה צובר תאוצה וחוזר להתפתח ולשגשג ולכן הצורך בטבחים ‏מוכשרים עולה- טבחים שידעו להוציא מנות מושקעות,איכותיות ואסתטיות. ‏
הקורס יעניק לכם את דריסת הרגל הראשונית בעולם המטבח התעשייתי, אשר יפתח את דרככם ‏אל תחום המסעדנות.‏
התכנית משלבת לימודים ועבודה מעשית בשכר החל מהיום הראשון, התרגול המעשי יכלול: הכנת ‏משטח העבודה, כלים וחומרי גלם, עיבוד, בישול ואפייה, צילחות והגשה וכו’, כמו כן, ילמדו ‏הנושאים: סוגי הגשה, תברואה ובטיחות המזון, ציוד ומכשור, תורת החומרים, בטיחות בעבודה ‏ועוד.‏
מקום הלימודים
אוניברסיטת בן גוריון קמפוס אילת
מתכונת הקורס
כחודשיים, כולל התנסות ועבודה מעשית.‏
קהל היעד
בעלי חוש וזיקה לאוכל ומטבח, ביצוע מספר משימות במקביל, יכולת עבודה בתנאי לחץ, חום ‏וסביבה רועשת. נדרשת נכונות לעבודה מאומצת.‏
תעודה
תעודת השתלמות סייע קולינרי/ עוזר מטבח
תנאי קבלה
‏-‏ גיל 18 ומעלה
‏-‏ יכולת הבנת הנקרא ויכולת שיחה בעברית
‏-‏ יכולת עמידה ממושכת.‏
‏-‏ זמינות לקורס בן חודשיים, תאריך תחילה משוער סוף נובמבר
חשוב לדעת:‏
‏-‏ כל משתתף ירכוש סט כלים שישמש אותו במהלך ההכשרה ולאחר מכן. ‏
‏-‏ התכנית פונה לנשים וגברים כאחד ונרשמה בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד.‏

לבירורים והרשמה:‏
מיאל: 050-4044592‏
מיכל: 052-7805462‏

שתפו ב:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn

כתיבת תגובה